masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Monday, August 08, 2011

happy happy day !

good evening ! :]


entry hari ni punn entry lapuk macam semalammm, hal maklum la, orangg busy macam i ni kan. haha. motif ? T____T so entry hari ni nak cerita about event GeGo 2011, tak silapp bulan lepas kot. kat bukit timbalan johorbahru :) yang pelik sikit is, event ni hari jumaat, start from 3pm until 12am. event ni combination with art, creativity, music, small business & many more. kira macam flea market plus live gig yang ada class gituu.


rose with encik cintahati & cik fatin decide nak bukak booth under Fairosez Shop. tp Fairosez Shop ni ada kelainan sikit berbanding dalam blog kami. sebab dalam blog, mostly kami jual is analogue camera & lomo. but, here, we sell pre-loved clothes, vintage shirt, dress, bags, shoes. & also we have new shawls ! *woohoo ^.^v


selain tu jugak, kat event GeGo ni, macam biasa la lomonatic punn join sekali. of course, our precious lomo wall pun ada. oh event ni rose tak dapat menolonggg set up lomo wall, sebab busy kerja time ni. huhu. lomonatic ada print out flyer about lomo & ada jugak sell negative film. polaroid photo taken patut nya ada, tapi tak jadi. so move on ~ kat sana ada gravity wall. smart smart artwork diorangg. & awesome live band. tak silap, plague of happiness pun ada kot. hehe :)

para hadirin yangg hadir (HAHA!)

ramai yangg datang support event ni. thanks for coming guys :)
but mostly, event tu a big success, walaupun tak balik banyak untung mana pun, but experience and enjoyment tu yangg penting. kan ? hehe. ouhh, n my lil sister jugak datang tolong, sampai balikk lambat, kena marah anak dara balik rumah tengah malam. huhu. but overall, everything is going well :)

p/s : buka apa tadi korangggg ? hehe. okay, will update more soon. toodles :)

2 comments:

  1. u r right! experience tu lbih bermakna..(^,^)

    ReplyDelete
  2. yuppp. pengalaman tu yg still paling pentingg. hehe :)

    ReplyDelete