masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Sunday, August 07, 2011

dusty entry.

good afternoon ! :)

sekian lama tak update blogg, ni baru dapat luang kan masa sikit dengan blog ni. do u miss me blog ? of course u do ! *perasan ! T___T okay, entry hari ni, entry yangg dah lapuk dek berbulan bulan event ni berlalu, baru nak update hari ni. oh ! btw, rose dah benti keje. so, bulan puasa ni dduk rumah goyang kaki, plan nak buat kuih raya, belum bermula lagi plan tu. haish. so, cerita hari ni is, the cotton project yangg dah dua bulan berlalu. sorry sebab baru dapat update sekaranggg. =.="

the cotton project ni held kat parking lot plaza seni, johorbahru :) start from 3pm until 11pm. that night, rose overnight kat rumah fatin, balik balik rumah dia je terus banggg tidur sampai pagi tak sedar diri sebab penat sangat ! haha. so, apa ada ? creative artwork, photography, lomography, abstrax jingga pun ada, morning rocket, nasi lemak kombi, of course FAIRY'S CUPCAKES, and many more. & haaa, live band, live gig, live performances, semua LIVE ! *woooot ~ oh yeah almost forget, jomm LIKE page Fairy's Cupcakes on facebook :)

fairy's cupcakes ! :)
kereta ni mula mula sangat menyemak, owner dia hilang tak tahu pergi mana, tak reti nak alih kan kereta. so, we end up decorate our stuff on this car. at the end, sangat berguna itu kereta.

fatin :)
fairy's cupcakes punya boss !

dian :) our special guest.

cupcakes cupcakes cupcakes !
everyone loves cupcakes !

sandwich sandwich ! :)

pekerja pekerja berhemah : ellie, fatin, rose, kamal & ray raiha.
ouhh ray bukann pekerja, die pengacara pada hari tu. *woot :)

& last but not least, nasi lemak kukus kombi yanggg sedapp delicious :)
we had our lunch here, makan bersila atas tikar. sweet ! hehe.

p/s : selamat berpuasa semua :) sorry tak wish awal awal hari tu. dah seminggu kita puasa, kejapp je kan. lagi 3 minggu dah nak raya. lagi 5 minggu dah nak mula semester baru. huishh. sangat sekejapp masa berlalu kann. so, jomm tingkat kan amalan kita time puasa ni k :) all the best semua. happy ramadhan ! will update more soon. toodles ~

No comments:

Post a Comment