masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Saturday, July 16, 2011

superwoman !

good midnight ! T____T

tonight's entry cerita pasal perempuan awesome yangg comel lagi bergaya, senyuman manis memikat hati, suara nya memukau pencinta musik ! oyehhh !

she is ........
DIAN HAZWANI !
from singapore :)
*my new friend ! & i love her already. haha.



met her at the cotton project event last month. knew her from fatin :) dia tolonggg kami sepanjang hari. & tak dapat amek gambar sama sama, so sad. second time jumpe kat event GeGo hari tu. punnn tak dapat snap pictures, because sooo busy. i dunno know, apa yangg i busy sangat T____T dian ni sangat berbakat, dia menyanyi through youtube, & wrote her own songgg. dia dah banyak gile lagu kottt. & dah banyak show kat singapore. & dah masukk radio dah punnn. but, apa apa punnn. dia sangat humble. sangat sweet. sangat friendly. senanggg kawan dgn dia. mula mula jumpee, rose tak tahu pun dia such a huge independent singer kat singapore. but, i noticed that she can sing and she goods with ukelele. & her smile, makes me melt *pehhh macam apa je bunyi. hahaha.

apa apa punnn, check her blog "Naive Colors". && her youtube channel "deeMraz" ! jommm layan her cover's & single's :)




Satu Permainan sangat cool songggg ! enjoy ~

p/s : will update more soon ~ stay tuned !

No comments:

Post a Comment