masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Wednesday, July 06, 2011

choices.

assalamualaikum & selamat malam :) huwaaaa dah lama rose tak update. sorry la yeee, rose busy kerja sampai nak online pun kadang2 sampai tertidur depan laptop. nampak tak betapa penat nye kerja. sebab tu belajar lagi best, tak penat macam kerja. tapi belajar pun penat jugak. kalau tak belajar, duduk rumah je pun penat jugakk. semua benda penat, apa je yangg tak penat? aisehhh. so kita patut bersyukur kan dah dapat kerja, ada orangg nak bagi gaji. kite terima je la kan. ni tak, merungut je lebih apa la rose ni T_____T HAHA.

haha. memandang kan ni just kerja part time untuk habis kan masa cuti semester yang lama giler nihhh. so, gaji pun maybe tak seberapa, just cukup2 nak beli topup, bayar duit tuisyen, bayar duit belajar sikit2, & yang penting beli barang yang teringin sangat & yang paling best tak menyusah kan mak bapak kite. tapi kannn, banyakk sangat nak beli, sampai bila tengok tengok balik dah lari budget. so, kena la buat choices. please spare me some ideas k. xie xie (thank u) ;)

between . . . . .


hello kitty's perfume
*yangg sangat comel wangi adorable dan yang penting rose suka giler hello kitty. haha.

atau . . . . .


nike ultimatum victory backpack
*boleh bawakk balik kampus, & banyakk kocek which mean boleh letak banyakk barang. so, balik johorbahru bawakk beg ni jeeeee pun boleh.

atau . . . . .


crocs hello kitty
*yangg comel lagi bergaya, kasut crocs rose yang lama dah dibuang sebab tapak dah haus.

atau . . . . .


skirt labuh
*beli skirt labuh banyak banyak, buat koleksi sebab sekarangg dah minat pakai skirt labuh nampak lebih ayu gituu. awwww. haha.

so, which one patut beli dan berbaloi untuk beli. simple things, but hard to choose. haha. btw, cerita transformers sangat awesomeeeee ! sape belum tengok kena gi tengokkkk ! okay, need to rest, esuk kerja T_____T will update more soon. toodles ~

6 comments:

  1. kat Penang ni ada kedai Hello Kitty. whole kedai jual barang Hello Kitty

    ReplyDelete
  2. hani : thinking about the skirts jugakkkk ! perfume tak sure sangat. hahaha. thanks btw :)

    fendy : REALLY ?! confirm kene ajak kamal pegi penanggg. semata mata untuk HELLO KITTY ! ;D

    ReplyDelete
  3. wahhh sume besttt !!
    mana yg the most you need dear ?

    ReplyDelete
  4. sal : ntah la babe. its not really dat important. n semua tu nafsu nk mmiliki jeee. n not realy need it. but, nk kene puas kn hati jugakkk sbnr nye, kne bli smthing yg tnjuk kn tu from hasil usaha gaji kerja. klu x, duit tu ilang lesapp gi buat kuar berjoli. tu yg x best. ;D

    ReplyDelete
  5. Hye, tumpang lalu kejap. Nk tumpang promote this blogshop, http://hijab-intrend.blogspot.com/ or bleh cari di fb, 'hijab-intrend blogshop'.

    Kami ada menjual shawls yg cantik! The latest one is, custom made shawls yg memang cantik dan berkualiti tinggi ! Takkan menyesal punyaaa. Jom? Btw, thanks! (:

    ReplyDelete