masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Saturday, June 25, 2011

let's support !

assalamualaikum && selamat malam semua ! :)



okay, tonight entry simple steady nak ajak koranggg yang ada kat johorbahru support this event esuk, hurm, i mean petang nanti pukul 2pm. kat plaza seni, bandaraya johorbahru ! click pada gambar until enlarge. or visit event's facebook ! click click click !

event ni will end at 11pm, so, untuk adik adik yangg masih sekolahh, minta kebenaran ibu bapa okehh ! don't make them worry. kalau nak lagi best, bawakkk parent tu sekali. surely dowangg yang akan belanja. banyak booth stall will be there, especially untuk peminat cupcakes & lomography. singgah booth kami ! dua2 booth rose akan ada. macam mane tuh ? hebat takk ? HAHA.


Fairy's Cupcakes will be there. great prices will be offer to you. come & grab yours tomorrow :) there will be butter flavour & chocolate flavour. with yummy buttercream & topping ! you all sure will crave for more ! murah murah murahh. & insyallah, we will also sell sandwich to keep your stomach fresh up to stay there through out the day ! hoping to see u tomorrow ! *woot ~


&& also, for those yanggg nak tahu pasal lomo or dah tahu pasal lomo, come to our booth, which is LOMONATIC AnalogueFreak, we will treat u like one of us. just ask us anything, we will happily answer ur question. there will be lomo wall, & insyallah polaroid shooting (credit card size) will be held, dgn harga yangg berpatutan walaupun film polaroid mahal T____T


ni, latest update utk event ni, just been snap 2 hours ago. kat plaza seni. ouh, ni bukan di snap olehh rose, tak tahu sapa, sorry bro curi gambar masukk blog. time ni rose ada kat sane, tgah tolongg agih gambar untuk lomo wall. tapi, terpaksa balikk awal sebab, rose kan budak baik. haha T___T & gambar lomo tadi credit to KamalFaiz, snap using his LCA.

p/s : ouh lupa pulak, event ni masukk tak free, tu yangg tak syiokk, tp hopefully korangg datang meriah kan suasana, tak mahal mane pun, ticket kat entrance rm25, siap ada gig band akan perform dari mula sampai habis. kalau nak murah, pagi pagi esuk pergi crossover kat city square, beli kat sane, rm20. okay, hopingg to see u guys there :) will update more soon ! toodles ~

4 comments:

  1. wahhhhh mesti best !!
    bila na buat kat shah alam pula dear ?

    ReplyDelete
  2. sal : belumm berkesempatan lg lahh. maybe one day ! hehe :)

    ReplyDelete
  3. wahh mcm minat dgn lomo larh.. sempoi gak an.. :)

    ReplyDelete