masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Monday, May 02, 2011

DiGi WWWOW Awards : Original Rose.

selamat tengah malam semua ! okayy, baru beberapa minit yang lepas tadi rose dengan sengaja nyaaa join DiGi WWWOW AWARDS untuk category Blogger of the Year. saja saja masuk mengatal tangan ni nak submit blog Original Rose. ni, dan tahu memang diri ini tak akan menang, tapi, saja mencuba nasib. tak apa laaa rank ke berapa ke apa, teringin jugakk masuk contest top top macam ni. rose pengguna digi, dari digi kampus bertukar digi easy. so, apa salah nyaaa support event ni kannn. so, korangg yang belum submit blog koranggg, JOIN sekaranggg laaa.

kalau takde bloggg, banyakk category buleh join, like picture of the year, tu confirm rose tak dapat join laaa kan. hehe. so, sendiri go check out, DiGi WWWOW AWARDS website !


p/s : nakk menang tiket gi concert yuna inspired secret, kene rajin rajin laaa main games whatBerry are you yangg ke 2 nyeee. seriussss best giler. tak tipuu. nak naik kan rank ni, rose baru rank seribu lebihh, nak kasik naik 9ratus lakkk ni. okayy usaha ! tapi, ada tapi nyeeee, concert tu dah abes, nampak gaya nyeeee main secara suka suka. HAHA. stay tuned for entry akan datang ~

2 comments:

  1. hye rose:)

    ko d tag d sini..:)
    join eh kalo sudi..
    http://faratina1991.blogspot.com/2011/05/segmen-sayang-awak.html

    ReplyDelete
  2. hi fara ! :) insyallah k rose join. jarang update la kbelakangan ni. thanks for the tag :D

    ReplyDelete