masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Monday, May 30, 2011

Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana !



selamat malam :) okayyy. contest kedua join malam nihh. kan dah kata. malam ni mood nak join contest jeeeee. hehe. kali ni, contest from Yana, titled Contest Best Photo of Me. click cepat kalau nak join. hadiah dia sangat menarik. but, hadiah ni lebih kepada perempuan, so, tak salah kalau guys pun nak masukk. but, if korangg menang, the gifts bolehh bagi girlfriend korangg tak pun adekkk or kakak ke. & tarikh tutup untukkk contest ni hujung bulan june. lama lagi. so, cepat join ! hehe. gambar yanggg ingin dipertaruh kan ialah jeng jeng jeng ~


i think, this is the best photo of me so far so good. because, ehem ehem, sebab, hehe. actually tak tahu in specific kenapa rose suka gambar ni. actualy, gambar ni taken kat white bungalow, kat area tepian tebrau. time ni attend uBER event & tolong sikit2 budak lomo set up lomo wall. rose tak tolong sangat pun. tolong menyibuk. n tolong teman encik ehem ehem je. hehe. ouhh, back to the picture, this photo is the best photo of me, because i look good. ecehhhh. senyuman agak menggoda. padahal tahu, yang sebenar nyaaaa tak ada sape pun tergoda. & tudung nampak right on place. tak senget benget. & time ni rose pakai baju dress yangg sangat selesa sebab tu senyuman pun terlebih selesa. okayyyy, sebelum rose merepek lagi banyak. baik stoppp. okayyy. good luck untuk semua yangg join ~

rose tag : Salimah, Atiqa, Farah ! p/s : koranggg suka makan cadbury's bytes ? jommmm makan & main game bytes ~ syiokkkk gituuuu. meh meh sini sini ~ please & thank youuu. hehe. will update more soon. toodles ;)

2 comments: