masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Sunday, May 29, 2011

Contest Best Header Ever !


selamat malam ! :) malam ni mood nak join contestttt. woot woot. tak kesah menang ke tak. saje nak cuba nasib. header rose sehari semalam buat, penat lelah, terhasil laaa header yangg tak seberapa ni. pemenang akan dapat hadiah misteri. & akan di review olehh encik fazreen fathil, empunya blog yanggg anjur kan contest ni. click gambar header kat atass tuhh untuk join. tak pun, click SINI~ good luck to me. & the rest yangg masuk contest nihhh. GOOD LUCKKKK !

okay ! header, hopefully kau dapat pikat hati juri dan pengadil.
fuh fuh ~ hehe.

p/s : hari ini, penat berjalannn pergi PC Fair kat persada. & dah la hujan lebat. & dah la kaki terpelecot. & dah la basah kuyukk. & dah la mama tak nak belanja laptop baru. & dah laaaaaa tu je nak bagi tahu. haha. will update more soon. stay tuned ! toodles ~

No comments:

Post a Comment