masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Monday, April 11, 2011

I AM ROSE !


assalamualaikum & selamat malam :) yup. my name is rose, and i love kamal faiz ! haha. sorry lately rose sangat busy, tak dapat update, kalau ade free time pun, mood nak blogging tak ade, sebab penat sangat, tahu nak rest sahaja ! next week dah study week. next 2 week dah start paper. next month dah cuti semester. next next month kena kerja carik duit. next next next month dah puasa. next next next next month dah raya. next next next next next month dah masuk semester balik. okayy ! predictable much :) hehe.

entry hari ni saja ngada ngada nak update entry pasal encik cintahati. setiap hari jumpa pun buleh rindu okay, haha. kami dah nak hampir 3 tahun 2 bulan bersama. berkawan since sekolah. masa diploma berjauhan seberang lautan. tapi bile sambung degree, setiap hari menghadap muka masing masing tanpa jemu. hehe. so, love life kami of course ada ups and downs but, tak manis la nak cerita cerita kan. *gedik. mood jiwang muncul tiba tiba. okayy laaa, quick update saja, sebab nak sambung kerja. busy busy me ! haha.

saiz badan bukan penghalang kebahagiaan.
okay *not a funny statement T______T

p/s : will update more entry sooner or later. macam nak update about vanilla muffin with buttercream yg rose buat last month, ke rose buat last last month eh ? hurm, lupa daaa. tapi takpe. if not busy, i'll keep updating okayyy. stay tune ! toodles ~

9 comments:

  1. untungla hari-hari dapat jumpa..hehe

    ReplyDelete
  2. untung tak untung jugakk la. ade pro and kons jugakkk. kalau buleh baik kawen je trus kan. hehehe :P

    ReplyDelete
  3. heee :) tak comel mane pun laaa. biase je hehe.

    ReplyDelete
  4. untunglah bf depan mata tiap hari. tiap hari jumpa. tiap hari dating. & tiap hari saaayang. hehe :)

    ReplyDelete
  5. hahaha. alaaa, time kt shah alam boleh la jumpe2. nty balik jb, dh keje, busyy. susah nk jumpe. hehe :D

    ReplyDelete