masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Saturday, March 19, 2011

love letter from nuffnang !

good evening semua ! :) ini cerita 2 minggu yg lalu. mmandang kan hidup rose makin hari makin busy, sorry tak dapat update entry baru. assignment, report, presentation berlambak sangat terlampau. itu la kehidupan seorangg student T_____T


nampak tak muka bengang rose tu! tu jadik since rose tolak cinta encik nuffnang 2 minggu lepas. encik nuffnang bagi surat cinta kat rose, dia ajak rose kuar dating tengok wayang, die tak kesah kalau rose bawak encik cintahati rose sekali, cik rose pun reply dengan berbangga hati sebab encik nuffnang ajak tengok wayang tapi buleh bawak encik cintahati, tapi bile malam yang kami dah janji nak jumpe, cik rose pulak tak datang. encik nuffnang, sorry cik rose tak dapat datang the curve hari tu, rose busy sangat, lagi pulak tu tak ada transport. sedih sangat tak dapat tengok wayang dengan encik nuffnang. huhu. bukan rezeki kita kot untuk jumpe, tapi encik nuffnang, jangan la sebab ni encik nuffnang tak nak keluar dgn rose lagi tau. T______T


HAHA. bukak link [sini] untuk tahu cerita sebenar. actually nuffnang, buat contest untuk premiere screening cerita Mars Needs Moms. top 30 creative contestant yang jawab "kenapa mak kamu yang paling best kat dunia ni?" akan menang 2 tiket gi tayangan premium kat The Curve, Damansara 9March2011 pukul 9.30 malam. rose pun saja taruh nasib masuk contest ni, tak tahu la pulak boleh menang. tangan ni saja gatal masuk, alhamdulillah dah rezeki menang. ayat yang rose pertaruh kan kat bawah ni. click untuk tumbesaran okayy !


ayat dan kata kata tu semua benar. semenjak mama rose beli hnfon same dgn rose, dia selalu nak 3g je. sangat terharu tau. tapi kadang kadang, mama rose selalu call wrong timing. kadang kadang tgah class pun buleh call. hurm, mama mama. haha :) saya sayang mama saya ! weee. & pasal robert pattinson tu, memang kat bilik mama saya ada poster robert pattinson. gila hot, sebelum tidur dapat tengok robert pattinson dulu. haha.

love letter 1 : encik nuffnang, bagi ticket free ajak tengok movie. rose terus confirm, konon confident dapat pi tengok cerita tu, tapi tak pikir nak pergi naik apa & macam mana nak balik, sebab rabu malam pulak tu, esuk kelas pukul 9.30 T______T

love letter 2 : after confirm kn konon akan datang. encik nuffnang bagi email lagi. dia tak sabar nak jumpe rose kat the curve malam tu. tapi last last rose tak datang. sorry T____T

HAHA. love letter laaa sangat kan. apa apa pun. encik nuffnang, sorry sebab tak dapat datang hari tu. rose ni student yang berdedikasi. tak nak la ponteng ponteng kelas. attendance ada markah masuk exam tau. study lagi important kan kan ? haha. poyo lebih rose. encik nuffnang, kenapa tak nak buat premiere screening hari sabtu ke ahad ? :P

p/s : rose banyak benda nak cerita, tapi masa tak mengizin kan rose nak update banyak banyak setiap hari. kalau ada masa, rose update. kalau tak ada, kene stay tuned. hehe. will update more soon. toddles :)

4 comments:

  1. waaaa...bestnye dapat tiket wayang free :)

    ReplyDelete
  2. anis : tu la pasal. best. tp x best bile x dpt pegi. huhu :(

    ReplyDelete
  3. salah timing laa. kalau bagi weekend boleh la kan.

    ReplyDelete
  4. nabila : tu laaa. wrong timing betul. rugi je. klu weekend, confirm2 dah pegi. hehe :D

    ReplyDelete