masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Tuesday, March 01, 2011

let's eat more food !

assalamualaikum :) selamat pagi ! *woot woot. haha. hari ni, sekali lagi berjumpa dalam siri siaran langsung bersama rose mengenai makanan. ye makanan. makanan atau mat salleh nye kata FOOD ! HAHA. korang pernah tengok restoran cina, yang setiap malam pack dengan orang orang bersantap ? mesti pernah kan. ada yg tak pernah ? okay, sila buat buat pernah. apa kaitan dengan restoran cina pulak ni ? good question ! restoran cina sah sah, tertera non-halal nya, sebab mereka makan khinzir atau senang cakap babi. di sini, rose bukan nak racist ke apa, tapi rose cuma insan biasa yang cuba nak cerita about restoran cina yang halal untuk umat Islam di sekitar Klang Valley. wahhh ~ ada bakat untuk jadi promoter lepas ni T______T


ni bukan calang calang restoran okayy ! this is Restoran Mohd Chan Abdullah. restoran makanan cina muslim :) kalau korang korang terasa nak makan masakan cina, tapi konfius halal ke tak, jangan ragu ragu jangan segan segan. jom kita pergi makan kat sini. rose pergi sini with family rose awal bulan februari hari tu. terus rose macam suka giler tempat ni, sebab menu dia semua hebat hebat. dari main dishes, sampai dessert :)

menu wajib cuba :
Nasi Ayam Mohd Chan Abdullah (BBQ / Roasted Ayam)
Susu Soya Segar
Limau AsamBoi

restoran mohd chan abdullah ni dah banyak bukak cawangan. sebut je nak kat mana, semua ada, okayy rose tipu. haha. kat area klang valley jeh ada. kat sini ada senarai cawangan for restoran ni. untuk uitm student macam rose ni, kalau rajin pergi la makan kat area klang sentral sane. *wink ! HAHA ;)

p/s : hari ni, blog genap umur 2 tahun ! sukaaaaaa. && sorry lama dah tak update, rose busy sikit lately. hope korangg bersabar nooo. hehe. will update more soon ! :)

No comments:

Post a Comment