masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Sunday, March 06, 2011

JANGAN pandang camera !

selamat malam semua :) rose sekarang ni sangat busy. busy study ke busy berjalan ? hehe. rose busy kedua dua sekali. so, rose agak malas nak update cecite cecite semua sekarang ni. nanti nanti okayyy. tapi, tetiba rajin nak join contest. haha. contest malam ni, sangat senang, tak serabut kepala. contest jangan pandang camera. rose banyak sangat gambar yg tak pandang camera, so, agak susah nak pilih mana satu T_____T


JANGAN pandang camera contest ! yang best nyeeee tarikh tutup dia lama gilerrr. end of april baru tarikh tutup, so, sempat lagi koranggg semua nak join. best of luck to all. hehe :) gambar yg rose pilih untuk dipertaruh kan is....... *kat bawah ni. haha :)


gambar at singapore, holidayy dengan boyfiee && bestfriends ! captured by AnasAzmi. time ni tgah makan mashed potato 7eleven. 1 dollar. sebab konon save budget. ikat perut ni la konon nyeeee. tapi last last, semua tak tahan, makan jugakk kat singapore tu. haha. best holidayy ever soo far ! weeee ^.^v will update more, sooner or later.

ouh. almost forgot. wajib tag 3 orang : * Epul Bedak Sejuk * Nurul Atika * Epul Bebeh *

p/s : come & visit Fairosez's Shop if you likeee shopping ! hehe :)

No comments:

Post a Comment