masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Tuesday, March 22, 2011

Free McDonald Coupon !

selamat pagi semua ! rose bangun bangun pagi ni, hasrat ingat nak sambung kerja tangguh malam tadi. tapi, tup tap tup tap, facebook dulu ! HAHA. pastu, tetiba merayau page McDonald Malaysia. sebab lapar punye pasal KOT ! kesian kan. tapi tak apa, today, the whole day, kelas semua tiada. weehoo !

sambil cuci mata kat menu menu breakfast McDonald, terjumpa kupon free 2 big breakfast, with minimum purchase of rm5. expired date, 31 March 2011. sempat lagi, ada lagi 9 hari. haha. jimat kan ? beli la dua milo ais or cukup kan belian rm5, then tunjuk kupon, then mintak 2 free big breakfast.

download coupon : click [HERE]

p/s : coupon ni, better print colour. sebab ada McD yg tak terima black & white :) kalau terasa rugi print besar, apa kata crop yg bawah tu je. jimat sikit. hehe. enjoy breakfast everybody !

will update more soon ! toodles ~

5 comments:

  1. mak oi rose, dah free pon kedekut siap nak crop part coupon je, haha

    ReplyDelete
  2. kata nak jimat. terpaksa crop laa. HAHA.

    ReplyDelete
  3. ni aku zamzam ex ssi sama ngan kau kau igt lagi tak weh kalau tak ingat tak pe lah..

    ReplyDelete
  4. zamzam : aku kenal kau lagi lahh. awesome blog laa bro ! keep it up ! ;)

    ili : thanks for stopping by here :D

    ReplyDelete