masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Monday, March 28, 2011

Contest Sweet Couple Paling Cool & Comel !

selamat petang semua ! entry rose hari ini, is all about contest. rose tengah tak ada mood nak update apa apa buat seketika, so, mood rose semua beralih nak join contest sahaja ! weehoo ! :) so, contest ni about your love ! contest sweet couple yang paling cool and comel. rose memang tahu, yang rose & encik cintahati, bukan la paling cool & comel. tapi apa salah nya masuk kan kan kan ! cuba nasib selagi boleh. haha.


pemilik blog ni, senang mengelar kan diri nya dekcik. how cute kan, dekcik ! :) blog yang sweet, she & her boyfiee pon sweet ! hehe. walaupun tarikh tutup untuk contest ni dah dekat, but, still nak join. hadiah berupa wang tunai rm50. & one winner only that will be chosen. so, good luck to all ! :D dan gambar yang rose pertaruh kan is di bawah ni.


gambar rose with encik kamalfaiz ! :) gambar is taken at singapore, time holiday mid term hari tu, with boyfriend & girlfriends ! happy gila time ni. hope, cuti nanti nak holidayy lagi dengan kawan kawan. yeah ! end of this contest. tunggu for the next entry yupp guys :) toodles~

8 comments:

  1. untunglah, dapat jalan jauh2 dengan bf :)

    ReplyDelete
  2. ala anis, nty ajak la nurudin gi holiday jugak :)

    ReplyDelete
  3. cute..sweet...
    thanks join..
    gud luck..

    ReplyDelete
  4. syakeyy : HAHA. jgn nak wewitt sgt. malu ai ! :P

    ReplyDelete
  5. Auwh seriously you went to holiday just both of you. Sweetest thing ever!

    ReplyDelete
  6. salmah : thanks ! ;D but kteorg tak pegi alone. with mmbe2 yg laen jugakk la. hehe.

    ReplyDelete