masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Tuesday, March 29, 2011

Contest I Love My Friends !

selamat tengahmalam semua ! haha :) entry sebelum ni, ramai frust sebab rose join contest yang melibatkan orang kesayangan cintahati pengarang jantung laaa apa la kan. so, contest yang rose nak join ni, everyone can join it. come come ! join ! dah, tak payah sedih, yang tak ada buah hati, insyallah suatu hari korang akan dapat orang yang akan sayang korangg, dan jaga korang. insyallah. cuma maybe belum rezeki. but, who knows kan ? so, contest kali ni, it's about your FRIENDS ! CONTEST I LOVE MY FRIENDS ! weehoo :D


pihak penganjur, atau senang dipanggil dengan panggilan MTT :) contest ni senang nak di join oleh semua orang. so, semua orang senang hati, hadiah maybe berupa wang tunai jugak. hadiah yang terbaik untuk student student macam rose ni yang perlu kan duit untuk meneruskan liku liku hidup sebagai seorang student *apa kaitan ? HAHA T____T walau apa apa pun, meh kita tengok gambar yang rose pertaruhkan untuk contest ini !


tadaaaaa ~ hehe :) gambar rose with my bestbestfriends forever ! even ada yang tak cukup forum ni, I TETAP SAYANG YOU ALLS ! HAHA. ini time kami beramai ramai, konvoi beraya dari satu rumah ke satu rumah kawan kawan. dari taman suria, sampai ke taman impian emas skudai. raya sakan la kata kan. setahun sekali je baru kteorang dapat gather ramai ramai macam ni. the best time of the year. walau pun time ni nabilah single lagi, tapi sekarang dah bergelar isteri orang, insyallah, kau still boleh join macam ni lagi kan nabilah ? please say yes, & of course laki kau boleh ikut ! HAHA.

rose tag budak budak dalam gambar, korang yang ada blog, join ler jom. haha. in this picture (from left) : RoseNatasha, KamalFaiz, NurulAtika, NurShuhada, Rusydiah, Zarriq, SitiNabilah, FanaOmar, FanaaHafiz, SolihinRessang, NanaMansor, SyanizaSufian.

okayy, done for this contest. good luck to everyone ! :) will update more soon. toodles ~

2 comments:

  1. Thanks join contest MTT.. ;)
    MTT follow..
    santek header..tlg watkan MTT satu... Heeeeee~ ;p

    ReplyDelete
  2. ur welcome MTT ! :) & thanks. bkn nye cantek mane pun header tu. hehe.

    ReplyDelete