masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Thursday, March 31, 2011

birthday big boss !

selamat pagi :) ohh. dah pagi kan? sekarang, pukul 3 pagi ? pagi la tuhh. hoho. rose mempunyai sindrom insomia, dah nak pukul 4 pun mata agak segar lagi. so how ? siapa siapa nak bantu, bagi tips macam mana nak kurang kan insomia, tolong leave kat comment sides okay. thanks, really appreciate it a lot, guys ! ^.^v


back to the topic, 3B (birthday big boss). yes, semalam birthday my papa. yang ke 44tahun. ouh ye. satu permintaan, tengok gambar atas ni, click untuk enlargement, then zoom zoom, sama tak muka kami? haha. ramai yang cakap, muka rose copy paste photostate muka papa. so, *wink wink ;) rose muka papa versi perempuan. T_____T haha.


papa's daughters ! 3 anak dara papa. from left : Rose Natasha (anak first, 20years old), Rose Suraiya (anak last, 2years old), Rose Nadia (anak third, 15years old). anak laki papa, nanti nanti la, masuk entry lain. hehe T____T

disebabkan semalam birthdayy papa, so, apa lagi, keluar dinner, dekat seksyen 13, makan seafood sedap sedap kat restoran tupai tupai. delicious lagi sedappp ! ouh, and encik cintahati pun ikut sekali. tak ada sangat gambar time dinner tu, sebab semua kelaparan and dapat makan ketam, semua tak ingat apa dah. haha :) tapi, rose ada snap guna camera fuji instax rose, ada la dalam 4 keping jeeeee T______T tapi gambar tertinggal kat rumah papa, so, nanti nanti sahaja la scan. haha.


and surprise that papa got last night, is this cupcakes from Little Darling Cupcakes. thanks to the owner, sally, sebab dapat siap kan cupcakes ni less than 24 hours. sorry sebab rose order lambat, ni semua last minute punya arrangement. huhu. foudant cupcakes ni, 16pcs - rm60. & cupcakes ni rose gi ambik dengan encik cintahati kat seksyen 8. and thanks to naim, our coursemate, sebab bagi pinjam kereta. and sorry sebab berlaku kejadian yang tak diingini. tak nak cerita, nanti mood lari T_____T kan dah lari. so, hurm, will update more sooner or later. toodles ~

2 comments: