masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Monday, February 14, 2011

Contest Si Manis Berbaju Kurung !



selamat malam korang ! hari ni mood nak masuk contest. memandangkan esuk cuti, maulidur Rasul. so, contest malam ni pun "Contest Si Manis Berbaju Kurung". contest yang senang. tak payah nak ada regulation yang pelik pelik. easy come, easy go ? HAHA. so, disini rose sertakan gambar rose berbaju kurunggg ! :)


gambar ni time pergi hantar rombongan my bestfriend punya abang tunang last year. hehe :) tema on that day patut nye, merah, tapi rose pakai pink ! yeah ! bestfriend yangg degil di sini. hehe. gambar bersama cik rusydiah, sepatut nya aku yang pegang dulang tu tapi T_____T haha. rose is wearing baju kurung pink, berbunga halus, berkain licin, berkasut wedges, ber'handbag' kan purple beli kat city square, ber'shawl' kelabu corak corak pink biru kuning, dan perut agak buncit sebab makan banyak and malas exercise. jangan ikut macam saya ! hehe.

tarikh tutup contest ni is 25 february 2011, so, ada masa lagi untuk korang korang join ! meh join meh ! senang je, tak susah, kalau korang menang, buleh belanja rose sekali. haha :) CLICK sini ~ untuk ke penganjur contest !

wajib tag 3 orang : * Anis Adila * Nabila Faryzza * Naqiyatul Amirah *

No comments:

Post a Comment