masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Monday, January 17, 2011

young-ster !

selamat pagi semua ! sihat tak pagi ni? hehe. life skrg ni kat shah alam memang boleh tahan best. tapi kena tahan sikit la, duit asyik bocor je, banyak ouh duit abes. tutup mata saja laaaaa cenggini. haha. rose pagi pagi ni ttibe teringat zaman waktu kecik kecik dulu. yang comot comot selekeh selekeh tuh. bila usia dah nak menjangkau 20 tahun ni. mula la hati ni tibatiba nak mengimbau masa lampau time muda mudi dulu. time sekolah rendah dulu. HAHA.

thanks kat dyana sebab dia dah tolong scan gambar gambar time rose sekolah kat taman suria dulu. gila selekeh bila rose tengok balik zaman sekolah dulu. gila comot, gila comel? haha. rindu badan comel masa dulu, sekarang dah macam apam kena pam angin kat badan ni. bila la nak kurus balik macam ni? ada harapan tak rasa nya? HAHA rose berangan saja pagipagi ni. huhu.



click pada gambar untuk tumbesaran besar. tengok tengok, mana tahu salah satu tu kawan korangggggg. haha. cuba carik rose yang mana. cuba la carik! rose paling otai sebab rose je pengawas yang tak pakai tie. hebat tak? HAHA. pernah sekali dulu rose kantoi, kat perhimpunan sebab tak pakai tie. tak pasal pasal kena ketuk ketampi, semua pandang pulak tuh. malu gila time tuh, sebab tu ingat sampai sekarang! pengajaran oi! after tu, terus rajin pakai tie. haha ;D




okay, yang dua gambar ni time darjah 6. time ni badan dah sedikit demi sedikit meningkat. biasa la, time ni selera makan baru naik membuak buak. lagi lagi, rumah dekat, setiap kali balik nenek rose dah masak sedap sedap. apa lagi. hahaha. gila menyesal dulu makan banyak, sampai sekarangggg tak turun turun walaupun selalu tak makan. nampak sangat metabolisme badan rendah T____T sedih !

haha tidak perlu sedih, cuma kena usaha lebih ! eceh ! okay la, rose dah nak pi siap siap gi kelas. kat uitm shah alam dah tak sama dengan uitm seri iskandar dulu. dulu, boleh la kalau nak keluar bilik 15 minit sebelum kelas, sekarang ni 1 jam sebelum kelas dah kena keluar bilik. fakulti jauh la bai ! atas BUKIT ! yehaaa ! haha.

p/s: teringin nak menang iPad, or MacBook or iPhone or apa apa barang jenama Apple. senang jeh. beli milo, buat milo, minum milo && masuk contest MILO FUSE hahaha. senang oi ! toodles ! update later soon ;)

6 comments:

  1. ololo. sweet lah tu rose? aku pun rendu zaman kita muda remana. tapi, aku maintain matured dari kecik doww. :P hahaha. ok, tipu je. rendu kau yang dah sombong dengan aku. :( ingat tak kita suka kua sama sama. tgk movie kat rumah aku? hahaha. chumill

    ReplyDelete
  2. aku tak sombong ouhhh. cume busy sikit je skarang nihh. huhu. nty cuti kite kuar huha huha same2 tau. rindu kau jugakkk babe. mane penah lupe kte dulu hangout same2. smpai kena marah ngn mak aku sbb balik lmbat. tak penah lupa ! HAHA. miss the old days, kan? ;)

    ReplyDelete
  3. haha. sumpa. miss the old days. zaman kita rapat dulu2. haha. sumpa dah bertahun tak hangout dengan kau. nanti kau free kita hangout lah. kau katne dah?

    ReplyDelete
  4. oyait babe. nty kte hang out cm dulu2. mase kecik2 dulu. hehe. aku skrg study kt uitm shah alam. kau study kt miri kn?

    ReplyDelete
  5. rese.. best gile skola kau pengawas pakai kemeja.skola aku pengawas pakai bju kurung warna biru jek.

    ReplyDelete
  6. hahaha. best ke beb ? seksa kot aku rase. dh la tudung pink, kain kelabu. HAHA. ;P

    ReplyDelete