masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Friday, January 14, 2011

the reasons !

assalamualaikum semua ! entry malam ni rose akan nyata kan the reasons kenapa rose tak dapat update blog selama hampir sebulan nih ! sebelum tuh, rose nak mintak maaf kat sesiapa yang tag rose, or follow blog rose tak seberapa ni. mintak maaf sangat, sebab tak dapat nak blogwalking blog korang sangat sekarang ni T____T maaf.


pertama, rose sekarang dah bergelar pelajar bachelor of quantity surveying (hons.) kat UiTM Shah Alam. rose dapat terima penyerapan dari diploma semester 3, terus lompat ke degree semester 2. sebab tu la rose agak busy dalam tempoh proses nak tukar tukar ni.

kedua, alhamdulillah segala proses pemindahan pertukaran berjalan dengan lancar. rose dapat kemudahan kolej di teratai 3. dan pulak tu, broadband kat sini line dia macam siput sedut tersekat sekat. HAHA. mengalah kan kat perak pulak. T___T

ketiga, setiap hari merupakan hari yang busy. so rose tak dapat nak spend time sangat nak online online ni. kesian ouh ! ;(

keempat, setiap hari merupakan hari yang penat. sebab fakulti atas bukit, kena daki tangga setinggi tinggi tangga batu caves. hahaha.


HAHA entry ringkas malam ni sebab mata dah mengantok sangat ni. rose dan encik cintahati sekarang ni dah sama tempat belajar. senang hati dah sekarang ni. dah tak risau risau dia jauh nun di seberang. hehe. apa apa yang penting ke sini nak BELAJAR ! yeah ! resolution tahun baru nak jadik rajin dan tak mahu malas malas dah ! hehe ;)

btw, rose dah ramai gila kawan sarawak. and i'm loving them. and kamek dah pandey klakaa sarawak sikit2 jk la. haha. tapi, i miss my ex-classmate kat perak soooo much ! bila kite nak jumpa ni T___T ;'(

okayyy ! goodnight semua ! esok nak jalan jalan gi dating ^.^v toodles.

2 comments:

  1. rose poyo!!!!!!!!mai rindu rose!! ( mai)
    rindu kauuuuuuuu !!!
    (xaty)

    ReplyDelete
  2. ttibe aku kne poyo. x pasal2. hahaha. giler vavi aku rindu korangggggg ! :(

    ReplyDelete