masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Monday, January 31, 2011

the original of rose !


the things that the readers should know about rose natasha ! HAHA. blog ni umur dah setahun lebih, tapi baru sekarang rose nak cerita, siapa rose ni. some people might know. but, some might don't. so, rose saja nak expose sedikit tentang siapa diri rose ;)

1, pada tahun 2011 ni, rose akan menjangkau usia 20tahun. that's a huge number ! T___T

2, rose ialah seorang yang agak gemuk dan tidak tinggi.

3, rose suka sangat makan ice-cream ! lagi lagi, sorbet !

4, rose tak suka pakai lipstick, tapi suka pakai lip balm atau lip gloss.

5, rose dah ade encik cintahati, yang sama umur, sama tempat belajar, sama course, tapi tak sama kelas. haha.

6, muka rose bulat, tapi rose suka pakai shawl, sebab rose ada shawl je, tudung bawal cuma ada satu warna putih. HAHA.

7, rose budak uitm shah alam. fakulti seni bina, perancangan dan ukur. kursus ukur bahan / quantity surveying.

8, rose lahir di selangor, tapi dibesarkan di johorbahru ;)

9, rose suka masak masak && makan makan !

10, high heel atau wedges ? rose kurang gemar kan nya. rose suka pakai flats, sandals dan selipar !

11, rose lagi selesa pakai baju kurung pergi kelas. tapi bila rasa baju tu asyik ulang ulang, baru rose pakai seluar =="

12, rose suka sangat main games ! tak kira apa apa devices, janji ada games, semua rose layan !

13, rose suka try new things :) contoh macam foods or facial wash. tak kesah pakai facial wash apa. janji nampak macam bagus, rose pakai ! hehe.

14, rose loves perfume ! new perfume ! siapa nak bagi ? teheee.

15, every month, duit rose kebanyakan habis untuk beli magazine ! T____T

16, rose tak ada diploma, sebab rose terus lompat / fast track dari diploma semester 3, terus lompat degree semester 2. tak bermaksud rose pandai, tapi dah rezeki, rose terima saja. cuma, rose harap korang doa kan rose boleh berjaya dalam hidup. terima kasih ;)

17, kalau kat mcD, rose suka makan double cheeseburger. takpun spicy chicken mc deluxe. hehe. tapi dulu mcD pernah ada ayam goreng crispy, tuh rose suka giler ! tapi semenjak takde, i stick with burgers ! HAHA.

18, umur laptop rose dah nak masuk 4 tahun. since rose form 4 rose guna laptop ni. dia sangat berjasa. ouh ! sayang kamu laptop, walaupun makin hari anda makin slow. huhu.

19, rose jenis orang yang paling cerewet bila nak beli barang, kalau 1 jam atau 2 jam. macam tak cukup. sebab nak survey survey lagi. nak belek belek lagi. memang cerewet la senang cakap. haha.

20, rose seorang yang setia. rose tak akan lupa kawan. dan rose cuma ada sorang je encik cintahati. berkawan biar beribu, bercinta berkahwin biar satu. hehe ;)

21, rose seorang yang kuat berangan. tapi kuat berangan pun, rose akan cuba capai apa yang rose berangan kan tu. tak salah kan ? haha.

22, alat musik yang rose reti main is piano && guitar. but basic basic je.

23, photography && lomography is my interest ! ;)

24, bahasa yang rose reti speak && write is malay, english & sarawak malay language. hehe.

25, rose macam budak budak sikit, sebab rose suka tengok cartoon ! disney channel is my favourite channel ! *wink ;)

26, rose suka gila hello kitty && mary-kate and ashley olsen ! ^.^v

so, tuh saja kot yang rose boleh pikir kan buat masa ni. cukup la kan 26 things about rose natasha ! hahaha. need to know more. keep reading my story. hehehe. rose will update more sooner or later. adios ! esuk nak masuk singapore with my girls and boys ! oyyeh ! ;D

7 comments:

  1. rose adalah seorang senior yang sporting dan suka tolong orang . tambah taw :D

    ReplyDelete
  2. HAHA. malu awww ! thanks dear ! miss you like so MUCH. take care ! ;)

    ReplyDelete
  3. lau mcm tu saya suka kak rose lah . hehehehe

    ReplyDelete
  4. hazimah : haha. kak rose pun suke hazimah laaaa ! ;D

    fairosez : abggggg, i know that's youuu ! hehehehe. ily ! ;)

    ira : kite same ! hehe. ice-cream best kan ? :P

    ReplyDelete