masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Saturday, January 29, 2011

gelato fruity !

selamat malam ! haha. okay, hari ini dah hari ahad, semalam hari sabtu. johorbahru sayang, i've arrived safely last night ! hehe. rose makin hari makin agak sengal sejak dua menjak assignment keliling perut. dah tak keliling pinggang, sekarang keliling perut, sebab dah terlampau banyak. haha. rose twu semua pun mesti macam stress bagai sebab assignment, tp hati bagai berbunga riang sebab dapat cuti seminggu. so, dengan itu malam ni, rose saja nak buat orang terliur, mari kita cuci mata dengan ice cream yang nampak delicious, rasa nya ? tentu pun sedapppp. *wink wink ;)

location : gelato fruity - midvalley outlet.
with : family && boyfieee ^.^v
time : sehari sebelum masuk uitm shah alam T____T

choosen flavour : baby blue (sangat best !) , bubblegum (terlebih manis) , strawberry yogurt (terlebih masam) , strawberry pineapple (just fine !)


Gelato Fruity - Italian Ice Cream ! rose memang peminat setia ice-cream. almost semua kedai ice-cream in malaysia rose dah try. semua ade kelainan nye tersendiri. but for gelato fruity, it made out of real fruit. siap topping pun fresh fruit. jangan main main haaa. haha. check out their website. CLICK HERE !


if korang nak kelainan, why not try gelato fruit. rose boleh confirm korang mesti suke. btw, harga for the ice cream bukan ikut scope, but ikut berat. tak silap rose every 100g harga nye rm6.80. satu cup kecik tu around rm8++. kat website gelato fruit, ade senarai outlet && senarai menu for the ice cream. just pick which one you like ;) haha. kat johorbahru, hari ni sepanjang hari hujan tak benti benti. rose best dapat duduk rumah, jimat elektrik, tak payah on kipas pun. & best dapat tidur atas katil kesayangannnn. is good to be home ! ;D

korang korang, sorry lately ni rose jarang update blog. kinda busy with study stuff, and line kat kolej macam tutt sikit. kejap ada kejap takde T___T harap bersabar sahaja ye. but, rose tetap akan update apa yang termampu. thanks for reading you guys ! really appreciate it. will update more on interesting things. but for now, toddles. happy chinese new year ! angpau mari ! hehehe.

No comments:

Post a Comment