masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Wednesday, November 10, 2010

Superstar Rose !

selamat malam blogger & reader :) rose malam ni sangat malas nak belajar, sebab paper tinggal lagi satu je. this sunday. oyeh bebeh! haha. tak sabar nak balik johorbahru. tapi pikir balik, last paper hari ahad ni pulak subjek yangg paling merunsingkan, Construction Economy ! so, tetap kena belajar jugak T__T

malam ni punya entry nak cerita kisah yang telah di tunda kan selama sebulan. ingat tak tarikh 10.10.10, yang konon nya semua berangan nak kahwin pada hari ni, sebab kan tarikh cantik. bukan kahwin je, ada yang nak tunang ke, nak couple ke, nak apa ke kan. haaaaaa, 10 hari bulan oktober lepas, persatuan ukur bahan, uitm seri iskandar, ada buat bi-annual dinner bagi semester july - nov 2010. di hotel Syuen, Ipoh Perak. bermula 8malam hingga 11.30malam.




dengan bertema kan tema SUPERSTAR. kami kami semua plan awal awal nak pakai macam mana. batch rose pulak ramai yang tak participate. tak tahu kenapa. lantak diorang, diorang yang rugi, rose yang untungggg ! hahaha. sebab dinner ni best sangat, walaupun penat sebab kena gerak gi hotel tu seawal 5 petanggg. so, rose dengan geng geng rose book bilik untuk bersiap siap kat sana. sangat syiok. make up pun semua share share macam apa jeh. tapi memang we have so much fun. macam berbaloi lah walaupun kena bayar mahal. hukhuk T__T




pakaian rose pada malam tu berinpirasi kan dari kumpulan the cheetah girl, yang kat disney channel tu. sebab tu rose pakai baju jenis leopard print. baju ni pun tahun bila punya tak ingat. cuma rose jarang pakai, nasib baik muat lagi. haha. make up telah di make up kan oleh nikshahirah, make up gaya natural jeh, sebab baju pun earthy look, so, kena lah natural saja. dan rose pakai boot ala ala cowgirl, sangat smart, rose beli kat danga city mall johorbahru.



ni nur amira, tapi kiteorang panggil di IYA, tak pun YA je. serius dia ni garang macam singa, tapi baik macam rose. hahaha. malam tu dia merah menyala. dia ni pandai, serius pandai. suka suka :) rose macam nak beli shawl warna merah macam ni la, agak agak sesuai tak dengan rose?



yang ni pula, zainun hanani, kiteorang panggil dia nani. dia budak pahang, sangat sempoi dan selamba. dia kecik je orangg nya. dia pun main fuji instax mini macam rose. ada jugak geng kat sini yang layan lomo macam rose. dia pun ada holga, tapi dah nak jual. i dunno why.



ni pula, izzati afiqah, panggil zati. dia pun budak pandai kat kelas. mula mula rose ingat dia ni pendiam, tapi rupa nya banyak cakap juga ini minah. haha. tapi best kawan dgn dia. dia jenis melayan. tak banyak kerenah. tu yang best. *cheers.



haaa yang ni pula, norjamaiyah, boleh dikatakan kawan baik rose kat sini la. panggil je dia mai, tak pun maiya. kiteorang selalu bersama, pergi kelas and balik kelas mesti sama sama. tapi bilik lain lain. haha. insyallah, next sems, kiteorang akan jadik roomate kat rumah sewa kami nanti :)



okay, yang ni nik shahirah. mak andam saya tadi. panggil dia irah :) dia sangat sporting dan stylish. dia pemilik blog IraHeart yang sangat cool. dia cool dan menarik. i dunno what to say about her. you are so damn rawr girl. i loike your style. hahaha. do read her blog okayyy :)

kami ber-enam akan tinggal di rumah yang sama pada sems akan datang, kalau tak ada halangan dan rintangan, insyallah :) we gonna be housemate. hope korang pandai masak, kalau tak kena makan luar la setiap hari, dan habis kan duit sebab makan je T__T i think nak bawak oven dan mixer, sebab nak buat cupcakes. kalau ada masa lebih nak buat business cupcakes sekali, kalau laku. ni angan angan, harap tak musnah. so, anything rose akan update lagi. enjoy your night okay. toodles :)

No comments:

Post a Comment