masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Monday, November 01, 2010

shawlipop contest.

selamat petang :) hoh. hujan loh sekarang ni. tidak ku sangkaaaa. hehe. seri iskandar ni dah lah jarang hujan, bila hujan macam ni, lebat pulak tu. rasa bersyukur sangat kot. nyaman sejuk. sedappp gila kalau dapat tidur ni. haha. tidur je kerja kau ye nyahh! hehe. hari ni rose nak join satu contest ni. SHAWLIPOP CONTEST! click meh click jom :)

rose dah lah sangat addicted pasal shawl. semua jenis shawl rose ada. rose start pakai shawl since akhir form 5. & melekat sampai skrg. sampai dah tak pandai pakai tudung bawal. tp bila time aktiviti koko terpaksa pakai, tu yang selalu senget benget. rose cuma ada satu je tudung bawal, utk aktiviti koko je. tu pun warna putih je. T__T



dengan tarikh tutup yang tinggal lagi 8 hari. rose pun dengan semangat, still nak join. semangat sebab hari tu dah menang contest kak liyana. mana tahu tuah rose lagi ke menang. haha. berangan je lebih. tapi menang ke kalah kan adat bertanding. tak kesah lah. tak cuba tak tahu kan. so dengan ini, rose serta kan gambar rose yang tak seberapa pun, untuk bertanding dalam shawlipop contest ni. wish me luck okayy. hadiah yangg best boleh di menangi. jom lah join wahai gadis bertudung shawl di luar sana. peluang anda masih ada lagi :)



gambar ni rose kat restoran singgah selalu, danga bay. makan makan sebab birthday my mommy time ni. my mommy, siblings semua ada. di tambah lagi dengan budak budak comot, fana & abey. and budak comel, encik cintahati. mereka yang tolong meriah kan majlis. haha. sorry gambar agak gelap, biasa lah, makan tempat romantik, macam ni la jadik nya T__T

so, all the best untuk semua yang masuk. good luck to me too. HAHA. pihak penganjur, kalau ada apa2 yang terkurangg, bagi tau yupp. thanks :) will update soon. toodles.

2 comments:

  1. penyertaan diterima. thanks join ye rose :)

    ReplyDelete
  2. thanks sbb terima penyertaan rose ni. & u r welcome :)

    ReplyDelete