masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Thursday, November 11, 2010

digi easy like A B C !

selamat malam :) rose malam ni nak merapu sikit pasal digi. kenapa digi? kenapa tak hotlink ke celcom ke apa ke kan. sebab rose guna digi dan hotlink sahaja. so, mood malam ni nak merapu pasal digi. jangan banyak songgeh. nak tahu senyap. tak nak tahu, main jauh jauh sana. haha. rose kejam kan malam ni T__T



okay, rose hanya guna digi untuk contact encik cintahati, orang lain jangan harap. hanya encik cintahati. orang lain, rose contact guna number hotlink. so, sebab kan rose selalu sangat bergayut dan texting, rose kena come out with budget untuk contact si dia. oleh itu, sekarang ni rose guna digi campus. digi campus ni khas untuk mereka mereka yang masih belajar di universiti, atau kolej atau mana mana institusi pengajian. kena serta kan photostate kad pelajar sekali masa nak beli number digi campus. tapi, rose tak sure sekarang ni still ada lagi ke tak. kenapa rose pilih digi campus?

pertama; sebab sehari call hanya peruntukan RM2 sahaja. after rm2, panggilan anda adalah percuma sepanjang hari, dari 12am - 11.59pm :) means that, call selama 14 minit = Rm2, then letak. then tunggu dapat mesej yang sudah free untuk hari tersebut. then call balik secara free sepanjang hari. syiok bukan :)

kedua; sebab mesej adalah free kepada 11 nombor dalam friend and family list anda. tapi rose cuma ada encik cintahati saja dalam list. rose kejam lagi, tak bagi orang lain chance masuk list T__T



tapi setelah encik cintahati perkenal kan rose kepada digi easy. hati ini terhadap digi campus sudah lenyap sedikit demi sedikit. hahaha. digi easy, rupa nya lebih easy dari ABC :) senyuman menggoda rose dah muncul, mula memikat digi easy. digi easy ni lagi mantop berbanding digi campus. tapi digi campus, kamu juga hero, sebab dulu, sebelum digi easy muncul, kau juga penawar rindu ku. terima kasih T__T



kenapa digi easy pula? kenapa rose rasa digi easy lebih berbaloi baloi. haha ! sebab panggilan dan sms adalah percuma kepada 3 buddyz digi anda, macam family and friend la. tapi sekarang, buddyz :) comel jeh. so, disebabkan hanya encik cintahati saja yang ada dalam list, so, hidup kembali cerah bersama digi easy. tak payah topup setiap minggu, dua minggu sekali topup rm3 pun dah cukup. hahaha.



click pada gambar untuk lihat dengan lebih teliti. bukan ini di nama kan berbaloi baloi ke? hahaha. walaupun sim pack price dia mahal, tapi tu sekali bayar aja, lepas tu hidup goyang kaki, congkel gigi saja. so, rose dengan bangga nya nak pergi beli number digi easy cuti ini dengan encik cintahati di johorbahru. siapa nak ikut? pergi sendiri ! serius rose malam ni penting kan diri sendiri. T__T

so, akhir kata. rose nak tidur. esuk kena bangun awal. will update more soon! toodles. good night everybody :)

6 comments:

  1. qila tak pernh lagi try pakai digi
    mcm seronok
    ngeee
    :)

    ReplyDelete
  2. skrg easy prepd dah rm 16,80..huhu..mkin rmai..makin mahal kot..

    ReplyDelete
  3. heee. macam besh saje. na try gune digi lahh. haha

    ReplyDelete
  4. qila, nuriez & fylzaa: try la guna digi easy ni. klu die worth it, why not kan. hehe :)

    ReplyDelete
  5. best la digi. murah! mcm nak try jek :)

    ReplyDelete
  6. lagu kat atas tuh, sangat suke okeh :)

    ReplyDelete