masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Wednesday, November 10, 2010

Chocolate Giveaway !

selamat pagi semua :) haaaaa. rose nak join satu giveaway ni. just wanna try my luck selepas dah kalah dalam contest shawl. huwaaa T__T memang patut tak menang pun, sebab gambar tak secantik dan creative pemenang mereka tuh. haha. so, ni first time rose cuba join giveaway dan harap akan jadi salah satu yang bertuah :) *wink.


giveaway ni dianjur kan oleh D'nialicious. giveaway ni bermula 9 nov until 10 dec. so, masih banyak masa dan peluang untuk anda anda semua join giveaway ni. untuk mereka mereka yang sangat cinta kan chocolate. memang giveaway yang sesuai untuk anda join. mereka menjual chocolate, cupcakes, cakes yang sangat menarik dan comel. tak percaya? meh jom cuci mata dan order di D'nialicious. click SINI.


3 pemenang yang bertuah bakal memiliki chocolate set in box yang korang sendiri boleh cakap kat penganjur tu nak tulis apa atas chocolate2 tuh. kalau menang je laaaa T__T hope sangat dapat chocolate ni, sebab rose suka chocolate. yummy :) bukan itu saja, sesiapa yang join giveaway ni, dapat 10% off for any first purchase of chocolate at D'nialicious shop. menarik kan. so apa lagi, meh join meh. tak rugi join, okayy nyah nyah semua ni! haha. will update more sooner or later :) toodles babe.

2 comments:

  1. gile comel kan chocolate tuu..make it for me :)

    ReplyDelete
  2. comel kan. but i tak reti buat chocolate sendiri la dear. ni pun giveaway. do join :)

    ReplyDelete