masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Thursday, November 25, 2010

busy rosey !

selamat petang semua :) rose dah lama tak update. busy gila okeh. semenjak dapat kerja cuti semester ni. nak online pun tak dapat. sedih oh T__T lagi lagi handphone rose rosak. lagi ranap harapan. duit gaji kena beli handphone baru la nampak gaya nyaaa. huhu ;(

okay, hari raya haji hari tu, rose dapat kerja kat expo danga city mall. tapi rose start kerja petang. hari rabu start until hari isnin :) kerja jadi promoter hush puppies, baju kanak kanak. kat warehouse metrojaya. sangat comel comel okayy.



ni adek manis jual baju budak. haha. siapa yang pergi expo metrojaya hari tu, mesti jumpa rose. tapi serius kerja ni penat oh. kena diri je. kaki rose dah macam nak tanggal tahu tak. balik balik je upah adik urut kaki. haha. tapi memang best, dapat kenal with new friends. and jumpa balik old friends yang dah lama tak jumpa. haha. great experiances :)



okayy. minah bernama fana and fanaa datang melawat rose bekerja. haha. sibuk je diorang. tapi memang fun. diorang bawak camera, dapat la snap sikit sikit. yang baju hitam tu nadia fatin. rose dah tak jumpa dia setahun lebih kot. then time kerja sini, jumpa dia balik. macam reunion la pulak kan. haha. dia kerja bahagian wallet and belt. kitaorang selalu rehat sama sama. makan kat sana mahal okayy. T__T




time cuti semester ni memang peluang nak cari duit. kerja la dengan bersungguh sungguh ye. jangan cerewet sangat pilih kerja. apa yang ada, kerja aja. hahaha :) isnin depan rose start kerja lagi. kerja yang sama. haha. okay, rose busy lagi lepas ni. so, masa nak update blog pun terhad. harap maklum la ye semua. akan update lagi cerita yang menarik. *poyo. take care everybody. toodles :)

No comments:

Post a Comment