masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Wednesday, October 06, 2010

sweet fairy tale.

selamat malam semua. wah! sangat dah lama tak update blog. sangat sangat lama dah. internet kat sini macam siput dan kura kura. tapi kura kura pun jalan laju dari internet kat sini. haha. tapi apa apa pun. sangat lega bila problem broadband yang dulu tak dpt digunakan sudah berakhir. insyallah broadband ku akan sihat sentiasa. tapi rose pelik lahh. apa guna modem wireless tu terlekat tergantung kat atas mesin air RO kat bawah blok tu buat apa kalau tak buleh pakai. tolong jawab! huhu. emosi malam malam ni. haish. okayy. rose malam malam dah merepek sambil makan kerepek. HAHA.



actualy tak makan kerepek pon. tapi nak kasik cuci mata sikit untuk mereka mereka yang gigi manis (sweet tooth) HAHA. sekarang dah jadi trend sesetengah oranggg utk makan cupcakes bukan utk celebrate apa apa. cume nak makan sebab saja saja, macam saya. ke? haha. tak pun mereka nak kelainan dalam meraih kan sesuatu. untuk hari jadi ke, hari kahwin ke, hari tua ke, hari minggu ke atau segala hari yang ada. tapi cupcakes yang akan dipersembah kan ni cume ada kt johorbahru saja. sory la warga luar johorbahru. empunya syarikat belum berhasrat nak buka ke luar kawasan sebab masih menuntut ilmu dan tak ada masa terluang yang banyak untuk penuhi order di luar johorbahru.



Fairy's Cupcakes nama diberi. empunya pemilik ialah Fatin Aminah Azhar. dia seorang pelajar di ibukota Kuala Lumpur. masih single, tapi tak tahu available ke tidakk. tapi dia seoranggg yang sangat sweet dan juga my best bestie friendd. sangat sayang itu budakk. dia sangat ramah. pandai maen violin. (macam promote orangg la pulak kan) HAHA. tapi apa apa pun. fairy's cupcakes telah ditubuhkan pada awal tahun 2009. (kot kalau tak silap) ke akhir 2008 eh. okayy maaf saya dah semakin tua agak nyaa. haish. haha.



any question or info please layari FAIRY'S CUPCAKES bloggg! click SINI.
or pergi ke facebook INI.



okayy. akan update later. final dah nak dekat. kena study work hard lagi. untuk encik cintahati, selamat 2tahun 8bulan :) toddles guys.

No comments:

Post a Comment