masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Monday, September 06, 2010

i am JOHOrean.

selamat pagi pagi buta. oh. saya tak tahu kenapa mata ini masih tidak mahu tidur. maybe dia nak tunggu sahur terus kot. haha. sabtu lepas saya ada plan besar punya dengan member member dan buah hati pengarang jantung saya tu. memang terhangat di pasaran la senang cerita. padahal baru je sampai johor bahru tercinta, bukan nya terus balik rumah. enjoy enjoy bersama teman dulu. of course! haha. tak ada la, my mom tahu okayy. saya kan budak baik. anak mak. HAHA. btw, insyallah selasa and rabu ni pun ada pelan baik punyaaa. *tunggu ;)



apa plan saya yang besar sangat tu? sabtu lepas Joho Concept-Store anjur kan satu event nama nyaa PASO BUMBONG kat rooftop plaza seni johor bahru. kenapa aku semangat sangat nak pergi. of course kena semangat. saya kan JOHOrean. walaupun lahir kat selangor. tapi dah sepuluh tahun menetap kat johor bahru. mesti la mengaku anak johor. sekolah pun kat johor. buah hati pun orang johor. makin la saya sayang kan johor! haha. so, back to the topic. saya pun, dengan semangat, sampai sampai je larkin pada hari sabtu itu, terus ke plaza seni bersama sama rakan rakan ku tersayang. oh! miss them so much okayy. lagi lagi tengok miss fatin menangis keriangan tengok kami datang. lagi la terharu. huhu.



btw, apa yang best sangat paso bumbong ni? kat sane ada jual macam macam. baju seluar beg topi makanan cupcakes and ada jugak air botol sudin. tu yangg i paling suka. unik bangat. joho memang rawr! event dorang awesome hebat gila. serius, nanti nak pergi lagi. i like. 5 bintanggg! hehe. and my miss fatin tu buka her fairy's cupcakes booth. sangat best! rindu gila cupcakes dia. hehe. so, agak agak nya korang boleh teka tak apa yang saya beli. of course la baju JOHO be responsible. the latest edition. sangat fresh. orang johor memang bertanggungjawab dan berpikiran luas :)




every events mesti ada photographer nya kan. kali ini, saya import buah hati saya saja yang jadi tukang tangkap nya. hehe. tapi saya tak dapat lagi full version of the pictures. so, korang kena tunggu. wait and see okayy. hehe. to JOHO, sorry saya culik gambar gambar baju anda. ni cara untuk promote kan? haha. korang pi la tengok design design baju dorang, mana tahu berkenan di hati, beli la. bukan nya mahal. lagi lagi yang hoodie merah meletup tu. i like! tapi tunggu duit tumbuh kat poket ni baru dapat lesap satu lagi baju. hehe. okayy la. mahu tidur. esuk kena bangun awal. will updates more soon. good night-morning everyone ;)

No comments:

Post a Comment