masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Saturday, September 11, 2010

happy eid mubarak.

selamat malam semua. mesti semua tengah semangat sebab dah raya. dah sebulan puasa. so semangat la tu. hehe. hari raya kedua baru nak wish to all blogger kan. busy la i dua tiga hari ni. biasa la. anak dara rajin. HAHA. mesti semua dah rasmi pakai baju raya baru. korang nya tema tahun ni warna apa? mine is coklat elegant. wah! mesti langsir baru, kusyen baru, cadar baru, perabut baru, kasut baru, semua nak baru la. terlebih sudah. haha. tak la. yang sederhana cukup la kan. buat apa nak lebih lebih. ingat lah orang yang tak berkemampuan, yang kekurangan. kita yang ada lebih sikit. beri beri lah pada yang kurang. insyallah. pahala ramadhan tahun ni, insyallah berlipat ganda :)



kepada adik adik ke abang abang, tak kurang jugak kakak kakak yang still perasan muda yang masih main mercun ke bunga api ke. berhati hati la ye. jangan sampai ada yang raya berduka berbalut balut lak. haha. tak kurang mak mak ayah ayah pakcik pakcik makcik makcik. okayyy, annoying buat double double ni. hehe. berhati hati di jalan raya, nak beraya berkunjung ke rumah sanak saudara ke teman teman ke, so, kena la becareful. bertolak ansur di jalan raya la yeeee. mesti korangg makan sedap sedap pagi raya semalam kan. menu saya semalam, lemang with rendang daging yanggg fabulous sedappp giler, nenek ku tersayang buat. siap ratah macam tu je. oh. terkenang rendang tu. tapi dah habis, di balut cousin and adik adik. huhu. tak pe. nak belajar buat rendang la after this. =_=


so, memandangkan tak dapat makan ketupat tahun ni, so, tengok gambar ketupat je la. okayy. dah kenyanggg. HAHA. so, dengan kesempatan ini. saya, Ros Amirah Natasha Bt Mohd Rosli. seorang gadis kelahiran selangor, tetapi dibesarkan di johor bahru ingin mengucap kan selamat hari raya aidilfitri. ampun maaf dipinta kepada semua pembaca, jika ada entry yang terkasar, terbuat korang korang kecil hati atau i ni terlalu annoying. saya ni susah nak kawal bahasa nya. nobody perfect right. hehe. so, silap dan salah. harap dimaafi. jemput lah datang rumah ku yang tak seberapa. kuih muih semua, bukan saya buat. saya tunjuk je, dah siap. haha.

so, apa lagi? jom kutip duit raya. =_= okayy. will updates soon. toodles. enjoyy your raya :)

3 comments:

  1. haha. thanks for the wish. yang skrg baru rose reply. dah nak raya haji dah ni. sorry! hehe :)

    ReplyDelete