masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Wednesday, September 01, 2010

colourful teddy.

selamat pukul 2 semua. hehe. hari ni mood happy sebab dah nak balik ke desa halaman di johor bahru tercinta. memang saya duduk desa yang bernama taman suria. hahaha. tengokk my new header. sangat buruk kan. ni la hasil 3 jam aku membuang masa menghadap laptop gune photoshop semalam. bosan tak tahu nak buat apa, so, tu la hasil nyaaa. sangat memalukan. dah cukup, jangan nak komen buruk buruk. tak suka? terima kasih. hahaha.



kesian teddy comel saya yang colour colourful ni tak dapat nak masuk header. dia warna warni sangat tu yanggg tak tahu cane nak sumbat die. sorry la comel. nanti balik jb, awak ikut, masuk beg k. duduk diam2. HAHA. mane saya kenal ini comel, ni la hadiah pemberian dari ibu mertua ku on my birthday last year. thanks ibu ;) *terharu dapat. suka sangat. hehe. tapi teddy ni tak photogenic laaa. in person, teddy ni lagi chomel. warna ni terang terang. suke :D



hari ini entry merepek. saja nak show off teddy teddy comel. sebab saya suka teddy. bila tidur malam kene ada teddy. kalau tak, tak nyenyak tidur ku. haha. okayy la. will updates soon. enjoy your holidayyy semua. ohh. tak sabar nak pulang ke desa ku tercinta. can't wait to see you my mister potato ;)

No comments:

Post a Comment