masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Monday, August 23, 2010

instax me.

selamat petang. sekarang kat dalam kelas lagi ni, baru after buat test online. amek kesempatan update bloggg. haha. tadi godeh godeh laptop, jumpe gambar hari tu scan. gambar dari instax mini naniey zainal ;) sangat lawak hari tu time nak ambik gambar tu. first attempt la kata kan. haha.

rose ni harapp kan je ade instax mini, tapi tak beli pun film dia. haish. tak de duit la. no money no talk. no anything. =_=




haa. ni fuji instax mini. senangg kata, macam polaroid la. saya punyaaa warna pink. of course pink. pink pilihan hati. pink pilihan setiap hari. HAHA. thanks to encik kamal faiz saya yang beri kan awal tahun ni. tapi saya tak pernah guna lagi. cermat, sayangg nak gune. actualy, duit tak ada nak beli film dia. hehe. my classmate, si kecik molek, naniey zainal pun ada, tapi dia punya warna coklat. macam cadburyy. time bulan puasa ni tengok macam nak ngapp je. haish =_=



warna pink comel kan. pink pink. raya ni nak beli baju pink lagi. haha. fuji instax ni ada dalam dua size, mini dan normal size. normal size tu besar sikit, nak nilai mata wang nya pun besau punya. haha. polaroid ni sangat fun untuk digunakan, dan sangat menguntungkan. kalau korang ada event, buat booth, snap picture potrait sapa2, then jual kat dorang rm5 sekeping. haha. profit ambik banyakk giler. tapi banyak untung maaa ;)




ni dua, gambar saya bersamaaa rakan sekelas. time ni baru balik apa ntah. ada program QS :) pelajar QS yang cemerlangg. rajin pergi event. ngee! time ni naniey bawak instax mini ni, baru beli time ni. so, kami menghilang kan jakun kami dengan snap snap. first attempt tu agak senget, ditangkap oleh rose si bunga manis. haha. ala, first time kan, tak tahu sangat, tu yang sampai tersenget benget tu. haha. tapi memang best gune benda ni. buleh buat kenangan. buleh tampal tampal, buleh buat scrap book. nanti time kahwin nak tangkap guna instax mini jugak. baru old school bebeh =_=



NGEH! atas ni instax mini hello kitty edition. sangat limited. tak tahu ada lagi ke tak. tapi sangat comel kan. dan maybe lagi mahal kot. siap ada film hello kitty. macam nak je. tapi kena tahan nafsu untuk memiliki nyaaa. hoho. okayy la. dah nak tutup entry pada hari ni, sebab nak pergi bazaar :) lapar lapar. buka lambat lagi. huu. hari ni nak beli apa eh agak nyaaa? till then, will updates later.

No comments:

Post a Comment