masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Wednesday, August 18, 2010

advertise me.

selamat tengahari. good afternoon. today is wednesday. hari ni hari ke lapan berpuasa. oyeh! kurang dari 3 minggu dah nak rayaa. nak duit raya. layak ke dapat duit raya lagi? HAHA. tak pe. sekaranggg saya sedang berusaha nak dapat kan duit raya sampingan setiap bulan. anda nak cube? mari laaa. macam harapan je nak dapat. bukan nyee semua orangg baca blog aku. haish sedih. tapi, tak salah kalau nak mencubakan.

sebagai seorangg usahawan pengganggur yang hebat, atau lebih senang, pelajar sepenuh masa yang tak dapat PTPTN dan hanya bergantung pada duit mak dan ayah. apa kate, dari asek online hari2 berjam2 depan komputer. meh berblogging dan earn some money. :)



nuffnang ni ialah company advertising, kau sign up, kau tulis blog, orangg ramai baca blog kau, nuffnang berminat, dia kasik kau advertisement, kau advertise, kau dapat duit, kau senang hati. macam tu kot flow die. maen bantai jeee. HAHA.



kalau saya dapat la advertise kan untuk dieorangg. saya pun senang hati. siapa tak suka dapat duit kan? hehe. so, tak cube tak tahu. saya cube, saya tahu. anda cube, anda pun tahu. haha. okayy. rose dah merepek. sebab sat lagi dia ade test building services yangg sangat senangggggggg tu. okayy, got to go. nak siap siap pergi kelas. wish me luck for my test. cuak habis dahhhh ni. haish. bye bye :) will update soon.

p/s: my mister potato, i want green tea chocolate chip frappucino with cream at starbuck. please deliver it here. HAHA. just kidding. i love youu! :)

No comments:

Post a Comment