masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Wednesday, May 19, 2010

second child.

hye readers :) enjoy your day today? mine? begin with a tough wake up call. i rush to the hospital in the morning. i got gas medicine pumped into my lungs. haha. yes. i have asthma since birth. and still have it if i didn't care what i ate, or what i drink or how do i sleep at night. banyak songgeh kan penyakit ni. haha. but now? im a bit fine. not to worry now. im a strong woman :)

i haven't online myspace since february. log in. update status then log out. haha. kesian myspace diperanak tiri oleh aku. ngee! sorry myspace. i've grown up. haha. myspace era zaman persekolahan. bila online myspace. tgk adik2 kite online dgn gambar yang chomel berpakaian sekolah. haa. teringat sekolah oh. sangat2 giler banyak. now anak kandung aku ialah facebook. anak tiri, myspace. and anak angkat, blogspot aku yang chumel ni. tapi aku tetap sayang tiga2 anak aku ni. haha.

eh. log in je terus screen capture. tengok tu. gambar tu tahun lepas punya. langsung tak update la katakan. muka suci kan aku. oh terima kasih. haha. aku mmg kuat perasan sikit. harap tolong biasa kan diri anda :)

haa. ni page gua. since form 5. macam ini saja la. tak pernah nak tukar. chumel kan biru? aku just update bahagian about me bila dah meningkat umur dan bila dah bertukar tempat belajar. yang laen. still the same since 17years old :)

encik kamal pun same. since form 5. macam ini saja la page kami. same background. oh chumel nye kami. gambar aku pun masa muda mudi dulu.

tadi aku online myspace. aku just tukar default picture. kasik up sikit. haha. muka berubah macam tak berubah pun. perasan muda la katakan. 19 pun belum. muda la kan? haha. sorry la aku suka mix language. dah macam hobi la pulak kan. tapi asal kan korang faham. aku senang hati :)

ok. aku sekarang runsing. bila nak dapat kerja ni. duit dah makin kurang dah ni. tolong! i need money! siapa nak bagi aku kerja? kasik kerja yang elok mata memandang. dah macam2 tempat aku carik. tapi satu pun tak call aku balik. sedih oh. takpe2. sabar rose sabar. rezeki ada di mana2.

oh. will be update soon. stay tunes with me. toddles :)
p/s: omg! sayang, i love you! forever ^.^v

No comments:

Post a Comment