masa masa indahh berputik (:

Daisypath Anniversary Years Ticker

Thanks for reading my blog.enjoyyy :)

Saturday, May 15, 2010

for you and for me.

good evening ladies and gentleman. thank u for stopping by here. you all sangat cantek. terima kasih. hehe. dah lama tak terima award yang jelita2 lagi mempersonakan. terima kasih cik tyra kerana sudi singgah sini. dan menilai blog saya yang tak seberapa ini. ok. hari ini aku tak makan ubat, so, ayat2 aku agak bengong. harap korg jangan la meluat ok. so, di bawah ini la award nya. mesti di antara korg dah pernah dapat kan. ye lahh. saya ni, selalu nya yang last2 minit. ngehh!


term and requirement for getting and giving out the award:
1- Thank and link back the person who gave you this award.
Miss Atheera :)

2- Give this award to others..
Miss Yantee.
Miss Jamaiyah.

3- Describe about yourself.

Rose Natasha is a young girl with a big dream.
Rose Natasha is an adorable yet she is not so popular.
Rose Natasha likes to spend time with her lover.
Rose Natasha likes to eat ice-cream a lot.
Rose Natasha likes dancing singing on her own.
Rose Natasha sometimes forgot to eat her medicine, that's why she always in crazy mode :))

4- ENJOY YOUR DAY! :D

aku ni memandai je buat syarat. sebenar nya award ni dah lame nak post. tapi asyik tertangguh je. tu yang sampai lupe ape syarat nye. buat je la syarat sendiri kan. aku suka letak syarat. tapi aku tak selalu ikut syarat. uh? paham paham sendiri je la.

will be update soon. busy looking for job. need money so badly! kering sangat dah ni. sape nak bantu? haha. oke then. :))

No comments:

Post a Comment